Лидерът на  БСП Корнелия Нинова отправи сериозно обвинение към премиера

...
Лидерът на  БСП Корнелия Нинова отправи сериозно обвинение към премиера
Коментари Харесай

Нинова: Борисов и няколко бизнесмени хвърлиха много пари, за да овладеят БСП

Лидерът на  Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи съществено обвиняване към премиера Бойко Борисов по време на днешния парламентарен надзор.
“Премиерът Бойко Борисов и няколко предприемачи в България се пробваха да ме отстранят като ръководител на Българска социалистическа партия “, разкри Корнелия Нинова от парламентарната естрада. 
" Искате ли поименно да ви кажа с кого и по какъв начин разговаряхте да ме промените от поста ръководител на Българска социалистическа партия ?
Искате ли да ви кажа какъв брой пари хвърлихте в този развой?
Не българските жители, дали своят вот за Българска социалистическа партия, а вас уважаеми и няколко предприемачи, които си знаят в какви диалози участваха за преодоляването на Българска социалистическа партия. Останахте излъгани, скърбя. Няма да овладеете Българска социалистическа партия, най-малко не в скоро време ", посочи водачът на партията.
Корнелия Нинова разяснява и обвиняване на премиера Бойко Борисов, че Българска социалистическа партия се нервира на избора на Мария Габриел за зам.-председател на ЕНП.
" Не сте прав, не се дразним, когато българи са на високи постове. Това е самопризнание и за България. Дразним се, когато в тази сиромашия харчите парите на хората за персоналните си и партийните си цели . Това са две доста разнообразни неща ", изясни още Нинова.
По отношение на Шенген тя посочи, че повода, с цел да не влезем в тази зона е корупцията на държавните управления на Бойко Борисов.
" Борисов не може да ми оспорва правото да му желая оставката , тъй като приказвам от името на 1 млн. българи, които са подкрепили " Българска социалистическа партия за България " , безапелационна беше Корнелия Нинова.
" Аз не приказвам тук в персонално качество. Говоря от името на 1 млн. българи, които са подкрепили Българска социалистическа партия за България " и тя е тук с 80 народни представители. Не отнемайте на тези 1 млн. българи правото да имат мнение, друго от вашето и да ви желаят оставката ", сподели Нинова
" Никой не оспорва правото да пътувате с държавния аероплан. За това са купени тези самолети, президентът, вие да пътувате, само че на държавни визити, а не на партийни мероприятия на ГЕРБ в ЕНП . То е партийно.
Конгрес на ЕНП било държавно посещаване на България. Пътувайте си, когато сте на държавно посещаване, само че не използвайте парите на хората за партийните си потребности в ГЕРБ и ЕНП.
Що се отнася за заменките - ще ви помогнем да разкриете всички злоупотреби ", добави още Нинова.
" Казвате, че сте превели пари в Перник, за какво в този момент като рецесията е най-малко от 4 години. Къде проспахте това? ", попита още Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР